Щіпка для гриля яблуня
Спеціальна груба тріска для гриля з яблуні. Надайте Вашим стравам неповторний аромат натурального дерева. Просто насипте на інфрачервону решітку під час грилінгу або в спеціальний бокс під час копчення й насолоджуйтеся!
Чудово підійде для копчення:
- Птахи
- Риби
- Свинини
- Сала
- Під час використання на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть у коробку для копчення або замотайте в фольгу та прорізайте кілька отворів для диму.
- Під час використання з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
- Для досягнення найкращого результату під час копчення рекомендуємо готувати із закритою кришкою гриля.
Виготовлено в Україні
Інформація для замовлення
- Ціна: 50 ₴